De beste gezondheidsproducten vergelijken

Post in Gezondheidsproducten vergelijken

 

Artsen moeten beginnen met het screenen van alle vrouwen en meisjes op angst, volgens een prominente gezondheidsgroep voor vrouwen. Alle volwassen en adolescente vrouwen en meisjes moeten worden gescreend op angst, volgens een nieuwe aanbeveling van een coalitie van gezondheidsgroepen voor vrouwen.

 

De richtlijnen, uitgegeven door het Women’s Preventive Services Initiative, adviseren huisartsen en andere zorgverleners om alle vrouwelijke patiënten vanaf 13 jaar te screenen op angststoornissen. Dit is belangrijk voor jou gezondheid.

 

Het panel van medische experts merkte op dat onbehandelde angst een groot aantal gevolgen kan hebben voor het leven van vrouwen en dat screening kan leiden tot een eerdere en effectievere behandeling. Op den duur ga je gezondheid producten moeten aanschaffen te vinden op 10beste.com.

Producten voor de gezondheid vergelijken

“Angst leeft onder de oppervlakte en kan zeer invaliderend zijn, maar het wordt niet gemakkelijk opgepikt door clinici”, zegt dr. Heidi Nelson, auteur van het rapport en professor aan de Oregon Health & Science University School of Medicine. ‘Door een paar vragen te stellen, kunnen we mensen helpen op een manier die niet mogelijk is, tenzij we het echt vragen.’

 

Angst komt bijna tweemaal zo vaak voor bij vrouwen als bij mannen, en zwangere en postpartumvrouwen lopen een bijzonder hoog risico. Hormonen kunnen een rol spelen en vrouwen en meisjes worden geconfronteerd met unieke maatschappelijke druk die hen een groter risico op angst kan bezorgen, waaronder seksuele intimidatie en aanranding, zegt Nelson. Onbeantwoord gelaten, kan angst voor sommige patiënten invaliderend zijn, waardoor relaties, onderwijs en carrièremogelijkheden worden verstoord.

 

“Het houdt vrouwen echt tegen, en dus … het is een aandoening die hen gedurende een lange periode van hun leven echt schaadt”, zegt Nelson.

Het vergelijken van gezondheidproducten

Dr. Jeanne Conry is voorzitter van het Women’s Preventive Services Initiative, een federaal gefinancierd initiatief dat wordt beheerd door het American College of Obstetricians and Gynecologists. Conry zegt dat de groep routinematige screening aanbeveelt omdat patiënten die met angst worstelen het probleem vaak niet aan de orde stellen bij hun arts.

 

‘Het zou goed zijn als alle vrouwen naar hun arts zouden komen en zouden zeggen:’ Ik heb angst ‘, maar dat is niet het geval’, zegt Conry. ‘Vrouwen zullen problemen hebben met hun dagelijkse leven en dat brengen ze niet naar voren.’

 

Als de screening aangeeft dat een vrouw of meisje mogelijk aan angst lijdt, zegt Conry, kunnen zorgverleners haar doorverwijzen voor aanvullende evaluatie en behandelingen, waaronder medicatie of therapie.

 

De nieuwe screeningaanbeveling is gepubliceerd in de Annals of Internal Medicine. Nelson zegt dat de richtlijnen het mogelijk zullen maken dat angstscreening voor vrouwen en meisjes wordt opgenomen in de preventieve diensten die onder de Affordable Care Act vallen.

 

Screening op depressie wordt al aanbevolen voor alle volwassenen volgens richtlijnen die in 2016 zijn uitgegeven door de Amerikaanse Preventive Services Task Force, een panel van eerstelijnsdeskundigen.