Dingen die je in de kofferbak van je auto moet hebben

Post in Online auto artikelen bestellen

Niemand kan voorspellen wanneer en waar hun auto kapot gaat. Het is meestal een zeer plotselinge storing waardoor u mijlenver verwijderd bent van hulp (en soms zelfs buiten het bereik van uw mobiele telefoon). Dat gezegd hebbende, er is een heleboel dingen die u altijd in uw vrachtwagen moet bewaren – zonder uitzonderingen – die u snel weer op weg kunnen helpen en misschien zelfs uw leven kunnen redden.

Must have auto items online bestellen

1. Startkabels

Omdat lege batterijen een feit zijn.

 

2. EHBO-doos

Voor kleine verwondingen en voor het minimaliseren van schade totdat EMT’s kunnen arriveren, heeft u een EHBO-doos nodig. Het is in de meeste landen wettelijk verplicht.

3. Poetsmachine voor de auto online kopen

Of je het nu nodig hebt om grip te krijgen op gladde oppervlakken, olievlekken op te ruimen of gewoon om de geur van die kaas die je per ongeluk in je kofferbak achterliet te verwijderen, kattenbakvulling is aanzienlijk beter dan het zand dat je vader gebruikte. Een poetsmachine auto kan natuurlijk ook goed van pas komen.

 

4. Stoelverhoger voor in de auto online bestellen

Adventures in Babysitting is een goedkope, zij het klassieke, jaren 80-film waarin tiener-babysitter Elisabeth Shue een klapband heeft. In de volgende gebeurtenissen wordt de cast beschoten, ontvoerd, uit wolkenkrabbers bungelend en zingt met BB King. Dit is ongeveer de enige situatie waarin het niet hebben van een reservewiel eigenlijk tot iets geweldigs heeft geleid.

Als uw auto niet wordt geleverd met een reserve (of zelfs ruimte voor één), is een volledig blik slijm van vitaal belang. Een goede stoelverhoger voor auto kan ook goed van pas komen.

 

5. Krik en steeksleutel

Dus je hebt een reservewiel voor jezelf en deze is goed verlucht. Super goed! Het zal je echter niet veel goeds doen als je niet in staat bent om de auto op te krikken of de wielmoeren te verwijderen.