Eenvoudige manieren om geld te besparen op parkeren op de luchthaven

Post in Default, Luchthavens

Hoe u boekt kan een groot verschil maken voor zowel de kosten en het gemak van het parkeren van uw auto op de luchthaven. Hier zijn zes belangrijke dingen om te overwegen om ervoor te zorgen dat u uw auto in de veiligste handen achterlaat voor de best mogelijke prijs:

1. Reserveer van tevoren

Als u zonder reservering op de parkeerplaats voor long parking Schiphol van Heathrow aankomt (voor terminals 2 en 3), kan een verblijf van een week in augustus u meer dan £ 200 kosten (£ 31,40 voor de eerste dag en £ 24,80 voor elke daaropvolgende periode van 24 uur). Door vooruit te boeken (heathrow.com), kunt u die rekening verlagen tot minder dan £ 85. In Gatwick is de opdrijfprijs voor lang verblijf (North Terminal) £ 125 vergeleken met de vooraf geboekte prijs van £ 89- let op prijzen kunnen fluctueren. Maar zorg ervoor dat je ver genoeg van tevoren boekt. Afhankelijk van de luchthaven moet je minimaal 24 of 48 uur voor aankomst boeken, anders betaal je het opdrijftarief. Als je slim bent, fan kun je zelfs bij NH Schiphol blijven tegen een goedkopere prijs.

2. Kijk naar zowel de luchthaven als de prijsvergelijkingswebsites

Begin met het controleren van de prijzen voor “officiële” parkeerplaatsen op de luchthaven via de eigen website van de luchthaven om een referentieprijs te krijgen. Ik vond de parkeertarieven die op gatwickparking.com werden vermeld, overeenkwamen met de tarieven voor officiële parkeergarages die door online agenten zoals Holiday Extras (holidayextras.co.uk ) en BCP ( parkbcp.co.uk ) werden vermeld. Dit was ook het geval voor andere prijsvergelijkingsites zoals Parking4less.com, Gosimply.com  en  Travelsupermarket.com . Deze sites boden echter goedkopere tarieven tegen alternatieve parkeerterreinen buiten het terrein.

3. Boek een hotel en parkeer deal

Het combineren van een verblijf in een luchthavenhotel met parkeren voor acht of vijftien dagen is doorgaans goedkoper dan het apart boeken van elk onderdeel. Ik kreeg £ 94 voor een overnachting en acht dagen parkeren voor een week in augustus via APH ( aph.com ) in het Sandman Signature hotel bij Gatwick (vergeleken met £ 89 voor een “park and fly” -pakket inclusief privé taxi transfer indien geboekt) rechtstreeks bij het hotel en £ 147 voor hetzelfde hotel en parkeren indien apart geboekt via het hotel en de officiële parkeergarage). Deze prijzen zijn exclusief ontbijt. Park and fly-pakketten ook beschikbaar via Holiday Extras ( holidayextras.co.uk ), BCP ( parkbcp.co.uk ) en Superbreak ( superbreak.com). Houd er rekening mee dat u mogelijk ook extra moet betalen voor het “hotel hoppa” (meestal ongeveer £ 4,50 per persoon, enkele reis). Kijk hoe regelmatig de transfer rijdt en hoe lang het duurt om de reis te maken – sommige stoppen bij verschillende hotels op weg naar de luchthaventerminal.